Японското правителство реши да затегне санкциите срещу Русия заради агресията ѝ в

...
Японското правителство реши да затегне санкциите срещу Русия заради агресията ѝ в
Коментари Харесай

Япония затяга санкциите срещу Русия

Японското държавно управление реши да затегне глобите против Русия заради експанзията ѝ в Украйна. В разширените описи със наказания, които са оповестени на уеб страницата на японското външно министерство във вторник, са включени 94 организации и 48 физически лица , прецизира " Киодо ".

Така измежду личностите, наранени от замразяването на активи, са съветският заместник-министър на защитата и началник на основното военнополитическо ръководство на съветските въоръжени сили Виктор Горемикин; Алан Лушников, президент на концерна " Калашников " ; Александър Харичев, началник на Администрацията на президента на Русия за поддръжка на Държавния съвет, и неговият заместител Борис Рапопорт. Представители на администрациите на Херсонска област, ЛНР и ДНР също попаднаха под наказания.

Санкциите са наложени на " Росбанк " и на групата " Вагнер " .

В листата на 73-те организации, чиито активи ще бъдат замразени, са включени " Радиоавионика ", компанията " Квант ", заводите за ремонт на кораби и самолети, в това число центърът " Звездочка ".
 Япония купува 400 ракети
Япония купува 400 ракети " Томахоук " от Съединени американски щати

Нови стъпки на страната към усилване на защитата

В обособен лист са включени и 21 организации , подлежащи на експортни ограничавания, измежду които холдинг " Роселектроника ", Федералният център за двойни технологии " Союз ", " Миландр ", Институтът по физика на полупроводниците " Ржанов " и Федералната организация за техническо контролиране и метрология (Росстандарт).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР